1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

САВЕЗНИ ЦЕНТАР ЗА ПРВРЕДУ,

УГОСТИТЕЉСТВО И ТУРИЗАМ    

          “Д И Ј А С П О Р А”

КРУШЕВАЦ, П.Ф. 111

Косанчићева бр. 1

       

О НАМА И НАШЕМ РАДУ

 САВЕЗНИ ЦЕНТАР ЗА ПРИВРЕДУ, УГОСТИТЕЉСТВО И ТУРИЗАМ ''ДИЈАСПОРА'' настао је из потреба и заинтересиваности грађана за стручним и професионалним едукацијама, као и на унапређењу знања у стручном образовању. Незаобилазна ставка је и усавршавање и стицање нових стручних и професионалних знања и способности из струке, са чиме су се указале и оправдане потребе едукације, образовање радника и стручних лица за услужна занимања грађана која су запослени у угоститељским објектима у Крушевцу, на унапређење стручног сервиса угоститељских стручних занимања.

Овај ЦЕНТАР наставља традицију образовања и постизање стандарда, квалитета и професионалне услуге угоститељске струке, као и свих занимања.

Смештен је У згради непосредно поред НАРОДНОГ УНИВЕРЗИТЕТА КРУШЕВАЦ. Квалитет, стручно знање, способности и стандарди, гарантују професиналност и стручност у обуци угоститељских кадрова у образовним програмима. У овом ЦЕНТРУ, који има заштићене своје сертификате и своје име, школују се стручни угостиељски кадрови за рад и услугу. У угоститељству за стручну и професионалну едукацију, као и за обуку, преквалификацију – доквалифификацију, издају се и лиценце за специјалистичко образовање.     

Стручни кадар чине и предводе угледни и познати стручњаци и професори из стручних и специјалистичких предмета, много младих стваралаца,  ентузијаста, који су и стручни инструктори-специјалисти за стручна занимања.

Стручни програми из области едукације, професионалног и стручног образовања до сада су кориштени у образовним центрима у више градова земље, али и у иностранству: Минхену и Хервег Новом. Стручни образовни програми усклађени су са наставним планом и програмом општестручног образовања, а урађени су по стандарду занимања и професионалном и стручном програму образовања. 

Посебну вреденост Центра представља његова дисперзија на мање градове у унутрашњости, тако да својим радом и образовањем жели успоставити квалитет, и на виши ниво подићи опште стандарде услуживања и услуга, као и строго поштовање и уважавање општеприхваћених међународних норматива        с којим би се успостваило јединство понуде, стандарда и квалитета услуге на простору Србије.    

Издајемо вишејезичне дипломе, уверења-сертификате ИСО 2002 на основу Уверења од ресорног министраства, и то: на матерњем језику Срба, немачком, италијанском, француском и шпанском језику, а које не захтевају додатно превођење од стране судског тумача. 

 

НИЈЕ ЗНАЊЕ САМО ЗНАТИ, ВЕЋ ЈЕ ЗНАЊЕ ЗНАЊЕ ДАТИ...

Создание сайта - Берлот

Изаберите језик

EnglishBulgarianCzechDanishDutchFrenchGermanGreekItalianJapaneseKoreanPolishRussianSwedishSerbianSlovenianTurkishMacedonianArmenianChinese (S)Chinese (T)

AcyMailing Module

Угоститељство

  • Банер

Ко је на мрежи

Имамо 4 гостију на мрежи

Статистика

Број прегледа чланка : 27658