1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

ПЛАН И ПРОГРАМ  РАДА  САВЕЗНОГ  ЦЕНТРА ЗА ПРИВРЕДУ,

УГОСТИТЕЉСТВО И ТУРИЗАМ "ДИЈАСПОРА"

 

САВЕЗНИ ЦЕНТАР ПУТ "ДИЈАСПОРА"  настоји да:

 

   Брзо и ефикасно ради на остваривању планова - програма и циљева САВЕЗНОГ ЦЕНТАР ПУТ "ДИЈАСПОРА", сходно правилнику о раду САВЕЗНОГ ЦЕНТРА ПУТ "ДИЈАСПОРА".

   Унапређивање услуга, привреде у земљи са становиштва производње - маркртинга, пословној сарадњи са страним инвеститорима, као и нашим грађанима из иностранства. Настојимо да омогућимо и свим другим који су заинтересовани  за савремену и квалитетну производњу хране, флаширање питке воде, здраве хране, а такође и народних производа, рукотворина, односно производа који су карактеристични за наше подручје а са којима смо изразито богати, где имамо способности и квалитетну производњу истих, као и у свим други наменама услуга, узгајања и производње...

    Настојимо да остваримо помоћ малим и средњим предузећима при укључивању у привредне - угоститељске - туристичке активности, као и за рад, производњу, пласман производа и услуга, стручну помоћ у отварању занатских радњи, расада воћа - воњнацима, виноградарства, сточарства, производњи производа и отварање фабрика здраве хране.

    Унапређење производног и радног, као и информационог система у привреди - угоститељству и туризму, а са тиме и оснивање ПРВОГ  "СРБСКОГ АКЦИОНАРСКОГ ДРУШТВА".Израду електронског система информисања ЦЕНТРА који ће бити доступан корисницима из земље и дијаспоре, тј. иностранства, на овај начин омогућавамо и укључивања свих који су заинтересовани за овакав вид рада, производње и пласмана своје робе и услуга, а који ће свима бити доступно  преко наших средстава информисања, тј. наших ЦЕНТАРА.

    Настојимо и радимо на усавршавању стручности и професионалности радника, пружамо и помоћ при коришћењу новонасталих система за образовање, рад, производњу, услугу и информисање у привреди, угоститељству и туризму. Обнављање и гајење стада, искоришћавање флоре и фауне,али  и очувању националног богаства, као и културе, обичаја, све оно што је квалитетно и добро за наш народ, наш стандард и за нас саме.

    Окупљање стручњака за привреду – угоститељство – туризам, њихово усавршавање и специјализације, као и оспособљавање нових кадрова за квалитетнији, просефионалнији и стручнији рада.

    Развој и унапређење привредне – угоститељске – туристичке услуге, као и сарадње матице са нашим грађанима у ДИЈАСПОРИ.
            
    Наш задатак је да окупљамо и образујемо професионалан и стручан кадар, раднике и стручњаке привреде – угоститељства – туризма, да радимо на њиховом повезивању – сарадњи – усавршавању, као и другим активностима које ће допринети савременије и стручније начине производње у земљи, као и сам пласман производа, рада  и услуга у привреди, пољопривреди и др.

    Неопходно је ускладити и извршити регулисање и враћање поверења у финансиски – банкарски систем инвеститора из ДИЈАСПОРЕ у матици земљи, и коректно кредитерање.

    САВЕЗНИ ЦЕНТАР ПУТ ДИЈАСПОРА настоји да у своме раду постигне поверење – сигурност – профитабилност инвеститора, а на основу којег ће они затражити информације, понудити могућност инвестирања у привреду, на здравим и конкретним чињеницама, као и испоштовања економских чинилаца здраве привредне делатности, као и самога рада у привреди – угоститељству – туризму.                                                                                       
   
                   У Крушевцу дана,                                                            Генерал манагер - Председник,
                        4.04. 2004.год.                                                             Росић И. Жарко, дипл.ецц.спец. 


Создание сайта - Берлот

Изаберите језик

EnglishBulgarianCzechDanishDutchFrenchGermanGreekItalianJapaneseKoreanPolishRussianSwedishSerbianSlovenianTurkishMacedonianArmenianChinese (S)Chinese (T)

AcyMailing Module

Угоститељство

  • Банер

Ко је на мрежи

Имамо 4 гостију на мрежи

Статистика

Број прегледа чланка : 27672